Toon menu
Demo
Bedrijven

De juiste persoon op de juiste plek.

Werving en selectie van nieuw personeel is voor veel bedrijven een arbeidsintensieve bezigheid. Door de sollicitatieprocedure online in te richten krijgt u met één druk op de knop een overzicht van de meest geschikte kandidaten waaruit u uw keuze kan maken. Voor minder geschikte kandidaten kunnen, op basis van hun profiel,  goed onderbouwde afwijzingsbrieven samengesteld worden. 

Verder worden met met management dashboard van kandoen.  de competenties, ambities en talenten overzichtelijk in kaart gebracht.

Welk verborgen talent bevindt zich in uw bedrijf of organisatie? Door het unieke kandoenprofiel krijgen werknemers beter zicht op de dingen waar ze goed in zijn en wat hun succesfactoren zijn. Als leidinggevende krijgt u in één oogopslag een duidelijk beeld van alle talenten en ambities in uw organisatie.

Medewerkers kunnen zich beter voorbereiden op functioneringsgesprekken, en u heeft een krachtig HRM-tool die alle hardskills en softskills duidelijk in kaart brengt. Ook bij outplacement is kandoen. een krachtig ondersteuningsmiddel voor beide partijen.

profielenbeheer

Door middel van persoonlijke profielen worden minder sterke competenties van werknemers zichtbaar en veel makkelijker bespreekbaar. Werknemers kunnen zelf aan de slag met het aanbod van online tips en tools, of door gebruik te maken van het door uw bedrijf geselecteerde aanbod aanbod van e-learnings, workshops, opleidingen of loopbaancoaches. Doordat werknemers zelf ook een veel beter beeld krijgen van hun kwaliteiten en verbeterpunten kunnen functioneringsgesprekken beter voorbereid worden en  sneller tot de kern van bepaalde situaties doorgedrongen wordt. Met kandoen. wordt een betere werksfeer gecreëerd en haalt u het beste uit uw werknemers.

TMS kandoen

Bedrijven kunnen het loopbaansysteem volledig integreren in eigen webomgeving en de eigen huisstijl.

Met de kandoen-licentie krijgen leidinggevenden en medewerkers een online tool om samen met werknemers op zoek te gaan naar verborgen ambities, competenties en talenten.

kandoen2

Voor een jaarlijkse licentie:
- wordt de lokale versie van kandoen gehost en technisch up-to-date gehouden.
- wordt alle informatie over werk, opleidingen en coaches actueel gehouden.
- kunnen via het management-dashboard uitgebreide rapportages gemaakt worden met informatie over talenten, trends en nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf of organisatie.