Toon menu
Demo
Contact

Waar vindt u ons?

Kandoen. is makkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. U kunt ons vinden aan de Brink 90 in Deventer, midden in het hart van het historische centrum. Wij zijn geopend tussen 8:30 en 18:00 en maken graag met u een afspraak om de informatie over kandoen. toe te lichten en te demonstreren.

Met de auto.
Komt u met de auto? Als u over de brug Deventer binnenkomt, neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Rijksstraatweg. Bij het volgende verkeerslicht slaat u links af. Daarna volgt u de borden Centrum Garage. Deze garage is de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid bij onze vestiging.

Openbaar vervoer.
Komt u liever met het openbaar vervoer? Ons kantoor staat midden in de stad, dus we zijn goed te bereiken met de trein. Vanuit het station kunt u aan de voorzijde naar de uitgang. Ga dan linksaf en passeer de loopbrug. Steek het kruispunt over naar de Deventer Schouwburg. U bevindt zich dan in de Keizerstraat. Loop deze helemaal af richting het plein. U bevindt zich nu op de Brink. Sla dan linksaf op de Brink, en u loopt vanzelf tegen ons kantoor aan.

Adresgegevens.
Mediavisie BV Deventer
Brink 90
7411BZ Deventer
0570-754290