Toon menu
Demo
Individu

Slagen in het leven begint bij kandoen.

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, en wat heb ik nodig? Vragen waar veel mensen mee worstelen. Kandoen. creëerd een helder zicht op ambities, competenties en succesfactoren. Aangevuld met gegevens over opleiding en werkervaring ontstaat een gedetailleerd profiel waarmee een kandoener op zoek gaat naar passend onderwijs, de meest geschikte stageplek of de beste baan. Slagen in het leven begint bij kandoen.

Met kandoen. wordt duidelijkheid gecreëerd. Iedere kandoener heeft een persoonlijk profiel en kan dit naar eigen wens personaliseren. Er wordt in kaart gebracht wat de competenties, talenten en ambities zijn en vervolgens een koppeling gemaakt met passende beroepen, opleidingen, vacatures. De kandoener kan zelf zijn of haar profiel aanvullen met een cv en daarnaast foto’s en documenten uploaden. Bij ieder onderdeel kan gekozen worden of deze openbaar gepubliceerd mag worden. Door het profiel te publiceren is de kandoener zichtbaar en vindbaar voor opleidingen, cursussen en bedrijven die op zoek zijn naar de beste matches.

2

Daarnaast kan de kandoener gebruik maken van overige aangeboden diensten van het platform zoals tips & tools en compacte webinars. Daarnaast kan kandoen. gebruikt worden bij het ontwikkelen, aanvullen en versterken van individuele competenties. Verder worden er op het online tv-kanaal tientallen video’s aangeboden met informatie over beroepen, stageplekken en korte interviews met mensen over leven, studie en werk.