Toon menu
Demo
Stappenplan gebruiker

Een eigen kandoen. profiel in slechts 5 stappen.

Iedereen kandoen. De persoonlijke profielpagina’s, die in eigen beheer aangemaakt en bijgehouden worden, vormen de basis van kandoen. De profielpagina’s kunnen aangeboden worden in de webomgeving van een onderwijsinstelling, bedrijf, loopbaancoach of een gemeente, of op eigen initiatief via kandoen.nl aangemaakt worden.

1. Profiel registratie.
De eerste stap is het aanmaken een een eigen account binnen kandoen. Met dit account krijgt de gebruiker een overzicht van alle opleidingen, stageplekken en bedrijven bij hem of haar in de buurt.

2. Test je talent.
Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, en wat heb ik nodig? Door het afnemen van een wetenschappelijk gevalideerde test krijgt de kandoener een duidelijk beeld van zijn of haar drijfveren, competenties en succesfactoren. Aangevuld met gegevens over opleiding en werkervaring ontstaat een gedetailleerd profiel waarmee kandoen. op zoek gaat naar passend onderwijs, de meest geschikte stageplek en de beste baan.

3. Jouw match.
Door het publiceren van het profiel krijgt de kandoener een persoonlijk overzicht van beroepen, onderwijs, stages, vacatures en bedrijven in de buurt. Door middel van filtering en het kiezen van favorieten worden de matches verder gefinetuned. Op het aanbod kan direct met één druk op de knop gereageerd worden. Vinden, aanmelden en solliciteren met één muisklik.

4. Dashboard.
Waar liggen de succesfactoren en verbeterpunten van de gebruiker? De persoonlijke kandoenprofielen worden gebruikt tijdens loopbaan- en functioneringsgesprekken en bieden een gepersonaliseerd aanbod van handige tips, tools en online coaching.

5. Management dashboard.
In één pagina krijgen managers een overzicht van gewenste rapporten, KPI’s en selecties. Met deze overzichten kunnen bijvoorbeeld de hardskills en softskills van de organisatie in beeld gebracht zodat het eenvoudiger wordt om strategische beslissingen te nemen. Wat zijn de trends & de nieuwe ontwikkelingen? Scholen, bedrijven en gemeenten krijgen door middel van het management dashboard zicht op de talenten en kwaliteiten in de organisatie, de eigen omgeving en daarbuiten.