Toon menu
Demo
Waarom kandoen?

De juiste persoon op de juiste plek.

Vaak wordt een beroepskeuze gebaseerd op een extrinsieke motivatie. Dit betekent dat de keuze vooral gemaakt wordt naar aanleiding van de externe bron, zoals het aanbod en de eventuele beloning. Kandoen. gaat er echter vanuit dat de beroepskeuze gebaseerd zou moeten worden op intrinsieke motivatie, waarbij de motivatie vanuit de persoon zelf komt en gehandeld wordt naar een doel in de toekomst. Kandoen. zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek.

Kandoen. biedt de mogelijkheid om te ontdekken waar iemand voor staat, waar iemand goed in is en wat er vervolgens bij iemand past. Op deze manier krijgt diegene meer grip of zijn of haar loopbaan en kan er een weloverwogen keuze maken. Hierdoor is de kans veel groter dat hij of zij gelukkig en sterk in het leven staat.

Werkzoekenden zijn op zoek naar een geschikte baan en bedrijven zijn op zoek naar de beste matches. Opleidingsinstituten bieden tal van opleidingen en scholieren zoeken een opleiding die goed bij hen past. Kandoen is hier de verbindende schakel tussen.

Kandoen. is opgebouwd vanuit de instroom – doorstroom – uitstroom systematiek. Deze systematiek wordt zowel voor het onderwijs als arbeidsmarkt toegepast. Kandoen. brengt mensen in contact met elkaar.