Toon menu
Demo
Wat is kandoen?

Hét profielgestuurde carrièreplatform!

Kandoen. is een webapplicatie voor loopbaanbegeleiding en talentcoaching waar mensen zelfstandig mee aan de slag kunnen. Kandoen. brengt mensen op een directe manier in verbinding met het juiste beroep, opleiding of bedrijf. Samen wordt er gewerkt aan de toekomst. Kandoen. is ontwikkeld met het idee dat er momenteel een te breed aanbod is binnen het huidige opleidingsaanbod en arbeidsmarkt. Er zijn zo overweldigend veel opleidingen, coaches, beroepentesten, HRM-adviseurs en personal trainers, dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Hoe kunnen mensen in de huidige maatschappij een beroep vinden dat bij hen past?

Met kandoen. krijgen mensen grip op hun persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief. Beroepen, opleidingen, vacatures en bedrijven worden afgestemd op het persoonlijke profiel en testresultaten, waardoor een koppeling ontstaat tussen zoekers en aanbieders. Dit maakt kandoen. uniek.

Kandoen. is een talentcoaching platform waarmee op basis van competenties, unieke talenten en ambities een profielgestuurd netwerk wordt gecreëerd. Aan een persoonlijk profiel worden passende beroepen, opleidingen, vacatures, en (stage)bedrijven gematched waar leerlingen en studenten uit kunnen kiezen. Ook krijgen werkzoekenden een passend aanbod van banen in hun omgeving en kunnen ze kiezen uit een persoonlijk afgestemd aanbod van tips en tools, webinars, coaches en opleidingen in de directe omgeving om hun competenties aan te vullen of te versterken. Doordat de hardskills en softskills van mensen zichtbaar worden, kunnen bedrijven sollicitatieprocedures versnellen, gemeentes werklozen beter begeleiden bij het zoeken van een geschikte baan en wordt er een duidelijk beeld van verborgen talenten in de organisatie en gemeente geschept.

Bij kandoen. staat niet het aanbod centraal, maar het individu. Daardoor wordt er meer grip op werk en carrière gecreëerd. Door het unieke gebruikersprofiel en het beheer hierover, krijgen mensen zelf de regie in handen waardoor ze gemotiveerder en actiever aan hun carrière werken. De kandoener krijgt inzicht in wie hij is en waar hij goed in is.

Kandoen. is een samenwerking van Mediavisie met ROC Nederland. Beide partijen hebben meer dan 10 jaar ervaring in effectieve online onderwijs- en arbeidsmarktoplossingen ten behoeve van de voorlichting, werving en bemiddeling naar opleiding en werk. Dit maakt dat kandoen. een unieke visie heeft op deze bijzondere tak.